Sosyal Medya Hesaplarımız

Kültür ve Sanat

Çekmeköy Kültür Merkezlerinde Düzenlenen Programlarda Ücretsiz Bilet Sistemine Geçiliyor

Çekmeköy Belediyesi, kültür merkezlerindeki etkinlikler için ücretsiz bilet sistemine geçiyor. Vatandaşlar, konserlerden tiyatrolara kadar birçok etkinliğe önceden alacakları ücretsiz biletlerle katılacak.

Yayımlandı

Çekmeköy Belediyesi, kültür merkezlerinde düzenlenen zengin içerikli programlara bilet sistemi getirerek yeni bir uygulama başlatıyor.

Yapılan değişiklikle, vatandaşların etkinliklere katılımı daha düzenli bir hale getirilerek, kalabalıkların önüne geçilmesi ve daha iyi bir seyir deneyimi hedefleniyor.

Buna göre, konser, tiyatro, çocuk tiyatrosu ve sinema gibi etkinlikler için ücretsiz biletler, etkinlik tarihinden üç gün önce ilgili kültür merkezlerinin danışma bankolarından alınabilecek. Biletlerin temini ile birlikte, etkinlik günlerinde bilet kontrolü yapılarak salonlara girişler düzenlenecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, uygulamanın hem katılımcı memnuniyetini artıracağını hem de kültürel etkinliklerin daha kaliteli bir atmosferde gerçekleştirilmesine olanak sağlayacağını belirtti.

“Kültür Merkezleri’nde oluşan yoğunluğun önüne geçmek ve vatandaşlarımızın kaliteli zaman geçirebilmeleri için ekiplerimizle yaptığımız fikir alışverişi sonrası bu sisteme geçme kararı aldık. Etkinliklerden 3 gün önce biletlerimizi dağıtmaya başlayacağız. Komşularımızın mutlu kalacağı bir sistem olacağını düşünüyoruz. Bu tarz yeniliklerle hem kaliteyi artıracağız hem de memnuniyeti, Hayırlı olsun”

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Yanıtla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çekmeköy

Aydilge Çekmeköy’de 23 Nisan Coşkusunu İkiye Katladı

Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, ünlü sanatçı Aydilge’nin konseriyle zirveye ulaştı. Çekmeköylüler, müzik dolu bu özel akşamda doyasıya eğlendi.

Yayımlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Çekmeköy Belediyesi, Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda düzenlediği etkinliklerle binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Etkinliklerin finalinde sahne alan popüler sanatçı Aydilge, enerjik performansıyla Çekmeköylülere unutulmaz bir akşam yaşattı.

“Bu özel günde, çocuklarımız başta olmak üzere tüm Çekmeköylülerle birlikte olmak bizim için büyük bir onur.”

Kutlama, 7’den 70’e her yaştan katılımcıyla dolup taştı. Vatandaşlar, Aydilge’nin sevilen şarkılarına eşlik ederken, coşku ve heyecanla dans etti. Konserin ardından Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Aydilge’ye teşekkür ederek çiçek takdim etti ve şunları söyledi: “Bugün burada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı günde, Aydilge’nin muhteşem performansı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu özel günde, çocuklarımız başta olmak üzere tüm Çekmeköylülerle birlikte olmak bizim için büyük bir onur.”

Etkinliğe katılan vatandaşlardan Arda Çanakcı, “Çok güzel bir atmosfer vardı, Aydilge’nin enerjisi bizlere de geçti. Çekmeköy Belediyesi’ne böyle bir organizasyonu düzenlediği için teşekkür ederim. İnşallah bu tür etkinlikler devam eder,” dedi. Fadime Denizlioğlu ise, “Aydilge’yi çok seviyorum ve tüm şarkılarını ezbere biliyorum. Konseri duyunca çok heyecanlandım ve çocuklarımla birlikte sabırsızlıkla bekledik. Harika bir geceydi ve çok eğlendik,” ifadelerini kullandı.

Kutlamalar, Aydilge’nin sahne aldığı konserle son bulurken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu Çekmeköy’de müzik ve dans ile taçlandırıldı.

Okumaya Devam Et

Çekmeköy

Çekmeköy’de 23 Nisan Coşkusu: Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Çekmeköy Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği, renkli etkinlikler ve gösterilerle dolu bir gün olarak gerçekleşti. Etkinlik, aileler ve çocuklar tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Yayımlandı

Çekmeköy Belediyesi, Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği ile çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Şenlikte, sihirbaz gösterileri, kukla şovlar, DJ performansları, zumbakids ve halk oyunları gibi birçok eğlenceli aktivite yer aldı. Ayrıca yüz boyama, kum boyama, resim çizme, mozaik yapma, toka yapma ve tohum topu yapma gibi atölyeler de minik ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Etkinlik alanında çocuklar, maskotlarla dans edip fotoğraf çekinme fırsatı buldu.

“Çekmeköy’de barış, sevgi ve huzuru pekiştirecek bu tür etkinliklerle, toplum olarak daha da güçleniyoruz.”

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, şenlikte yaptığı konuşmada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine değindi: “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimiz olan çocuklarımıza armağan ettiği, ülkemizin aydınlık yarınlarına adım attığı bir bayram. Çekmeköy’de barış, sevgi ve huzuru pekiştirecek bu tür etkinliklerle, toplum olarak daha da güçleniyoruz. Bugün burada, çocuklarımız ve aileleriyle birlikte, bu özel günün tadını çıkarıyoruz.”


Başkan Çerkez, etkinliğin sonunda popüler sanatçı Aydilge’nin vereceği konserle şenliğin taçlandırılacağını belirtti.

Şenliğe katılan çocuklardan Taha Yılmaz, günün anlam ve önemini vurgulayarak, “Çok eğleniyoruz. Buradaki tüm aktiviteler çok güzel düzenlenmiş. Atatürk’e bu güzel günü bizlere hediye ettiği için teşekkür ederiz.” dedi. Selim Ayaz Akdağ ise, “Okullar tatil ve biz de Atatürk’ün biz çocuklara armağan ettiği bu bayramı kutlamak için buradayız. Gösteriler harika, çok eğleniyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şenlik, akşam saatlerinde Masalbozanlar konseriyle son bulurken, etkinlikteki tüm gösteriler ve aktiviteler, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Okumaya Devam Et

Çekmeköy

Çekmeköy’de 23 Nisan Coşkusu: Çocuklar Başkanlık Koltuğunda

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda makamını çocuklara bıraktı.

Yayımlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çekmeköy’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Taşdelen Karanfil Parkı’nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başlayan kutlamalar, Öğretmen Semiha Yıldırım İlkokulu’nda devam etti. Kutlamaların en özel anlarından biri ise, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez‘in makamını Rahmi Mihriban Bedestenci İlkokulu öğrencileri Zeynep Akkuş, Ömer Bektaş ve Barış Coşkun’a devretmesiyle yaşandı.

“Atamızın emanet ettiği cumhuriyeti ve değerlerini koruyacağımıza söz veriyoruz.”

Genç başkanlar, makamda gerçekleştirdikleri keyifli sohbetin ardından, bayramın anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptılar. Zeynep Akkuş, konuşmasında, “Bugün burada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği bu özel günde bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bu koltuğun asıl sahibi Başkanımız Orhan Çerkez’e ve tüm öğretmenlerime teşekkür ederim. Atamızın emanet ettiği cumhuriyeti ve değerlerini koruyacağımıza söz veriyoruz. Herkes için mutlu, huzurlu ve barış dolu bir dünya diliyorum,” dedi.

“Hepinizin bayramı kutlu olsun. Çekmeköy’de sizler için daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz.”

Küçük başkanlar ayrıca, Çekmeköy için düşündükleri projeleri de paylaştılar. Zeynep Akkuş, çocuklar için daha güvenli parklar ve çevre dostu projeler geliştirmek istediklerini belirtti. Program sonunda Başkan Orhan Çerkez, geleceğin teminatı olan çocuklara hitaben, “Bugün burada sizlerle birlikte olmak, geleceğimiz olan siz değerli çocuklarımızın hayalleri ve umutları ile dolu bu özel günü kutlamak bizler için büyük bir onur. Hepinizin bayramı kutlu olsun. Çekmeköy’de sizler için daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Okumaya Devam Et

POPÜLER HABERLER

Copyright © 2024 Çekmeköy Gazetesi